Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

 

Cazare Particulari Litoral Mamaia 2019

 

Muzeul de Marina

Muzeul Marinei Romane – Constanta.

Amenajat în anul 1969 în fostul local al Scolii Navale, Muzeul Marinei Române Constanta are un patrimoniu care îi confera statutul de unicat national. Prezentarea în mod unitar a istoriei marinei militare si comerciale românesti, de la simpla luntre cioplita în trunchi de copac pâna la navele moderne de astazi este intr-adevar o tematica neabordata de nici un alt muzeu din România.

Valoarea expozitiei în ansamblu e sporita de ingeniozitatea cu care a fost reconstituita evolutia de-a lungul secolelor a mijloacelor de navigatie civile si militare. Din expozitia permanenta sunt foarte sugestive obiectele tridimensionale cum ar fi machetele unor nave reprezentative si obiectele originale utilizate la bordul lor: ancore, amfore, arme, aparate de navigatie, instalatii de semnalizare si transmisiuni.

Locatie : Str. Traian Nr. 53, Constanta

Telefon : 0241 619 035
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one