Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

 

Cazare Particulari Litoral Mamaia 2019

 

Telegondola

Telegondola – Mamaia.

Realizat in premiera in Romania, proiectul Telegondola Mamaia reprezinta o instalatie complexa de transport pe cablu, destinata turistilor care doresc sa admire panorama Statiunii Mamaia.

Capacitatea de transport este de 600-1500 de persoane pe ora. Turistii se pot imbarca din doua statii, prima in zona Perla Mamaia, iar cea de-a doua in zona Cazino Mamaia.

In acest fel, turistii vor avea ocazia sa pluteasca efectiv pe deasupra Statiunii Mamaia, timp de aproximativ sapte minute, la o inaltime maxima de 50 de metri. Capacitatea unei gondole este de opt locuri, aceasta fiind inchisa, cu ventilatie naturala si protectie la soare fiind puternic vitrata pentru a asigura o vizibilitate foarte buna.

Echipamentele folosite sunt de ultima generatie in conformitate cu standardele internationale, gradul de siguranta fiind maxim. Lungimea totala a traseului este de 2000 de metri.

Telegondola din staţiunea Mamaia funcţionează, între orele 10.00 – 18.00. Tariful – 10 lei de cursă – şapte minute deasupra staţiunii Mamaia la 50 de metri înălţime. pe o distanţă de 2,2 kilometri, cu o viteză de cinci metri pe secundă, timp suficient pentru a urmări şi cel mai mic detaliu al mării, plajei şi lacului Siutghiol. Cele 49 de cabine au, fiecare, o capacitate de opt persoane.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one